Sunt o fire veselă, curioasă și comunicativă. Îmi plac provocările și mă implic cu entuziasm în fiecare lucru pe care îl fac. Îmi place să ajut oamenii și cred că asta mi-a influențat parcursul profesional de până acum.

Pe parcursul facultății am lucrat cu elevi de gimnaziu și liceu, iar din 2008 am început aventura alături de copiii cu vârste între 2,5 și 6 ani. În această perioadă am lucrat ca educator asistent în sistemul tradițional și în cel Montessori. Lucrul în aceste sisteme educaționale m-a ajutat să mă dezvolt professional și personal. Consider că educația este un proces continuu de îmbogățire emoțională, cognitivă și socială și că ea nu înseamnă informare, ci formare (de caractere, de relații, de obiceiuri etc.)

O mare parte din perioada petrecută în grădiniță am lucrat ca profesor de limba engleză. Am desfășurat activități sub formă de ateliere și cluburi menite să îi familiarizeze pe copii cu terminii, expresiile și comunicarea în limba engleză.

Munca mea se bazează pe pasiune și responsabilitate, dar și pe dorința de a îndruma copilul spre descoperirea de lucruri interesante și provocatoare pentru ei. Îmi doresc să îi ajut pe copii să crească frumos și armonios, să aibă încredere în ei și să fie independenți.

Studii: Facultatea de Litere – Universitatea „Al. I. Cuza” Iași

Hobby-uri: lectura, tehnologia