Inteligență emoțională – CRILIA
Share

Inteligență emoțională

“No one cares how much you know, until they know how much you care.” T. Roosevelt

Un training online ce pune accent pe dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională. Punct. Abilități de care ai și mai multă nevoie acum, că începem ușor-ușor să ne vedem cu mai mulți oameni.

A fi inteligent emoțional înseamnă să posezi o serie de abilități care să te ajute să identifici emoții în tine și la ceilalți, să înțelegi, definești, exprimi și gestionezi emoții. Înseamnă să ai capacitatea de a te analiza pe tine, precum și capacitatea de a percepe din exterior stimulii emoționali care să te ajute să te adaptezi situației, omului cu care interacționezi.

Iar persoanele cu un EQ ridicat pot face mai bine față situațiilor dificile, interacțiunilor cu oameni dificili, pot reacționa mai potrivit în situații stresante etc.

În general, nu suntem educați să fim Inteligenți Emoțional. De fapt, de multe ori, în mediul profesional, tendința este să evităm să vorbim în sentimente. Și totuși, se pare că a fi inteligent emoțional este mai mult decât important pentru a avea interacțiuni potrivite cu ceilalți și o stare proprie de bine.

Așa că, vă propunem un program de 3 săptămâni cu intervenții punctuale pentru a dezvolta abilitățile de inteligență emoțională.

Cine ar trebui să participe:

Oamenii care își doresc să:

 • Își crească inteligența emoțională
 • Reușească să identifice propriile sentimente și pe ale altora
 • Își exprime sentimentele într-un mod potrivit
 • Își gestioneze emoțiile astfel încât să nu le fie dată viața peste cap
 • Interacționeze mai bine cu ceilalți
 • Lideri care doresc să interacționeze mai bine cu echipele lor

Tematici:

Săptămâna 1: Ce este în inteligența emoțională, ce spun studiile, la ce folosește?Abilitățile de care avem nevoie pentru a demonstra inteligență emoțională – Recunoașterea emoțiilor

Săptămâna 2: Abilitățile de care avem nevoie pentru a demonstra inteligență emoțională – Înțelegerea emoțiilor, Definirea emoțiilor

Săptămâna 3: Abilitățile de care avem nevoie pentru a demonstra inteligență emoțională – Exprimarea emoțiilor, Gestionarea emoțiilor

Trainingul, deși online, va fi interactiv, asta însemnând că trainerul va fi acolo cu participanții, live. Se va desfășura pe platforma ZOOM și, este nevoie ca participanții să se conecteze cu video și audio.

Sesiunile de training nu vor fi înregistrate (decât excepțional) așa că este necesară prezența într-un interval de timp determinat.

 • Trainer : Crina Penteleychuk
 • Loc : online, pe Zoom
 • Mărime maximă grup : 10 participanți
 • Când : săptămânal, începând cu 19 august 2020, 09.30-11.30
 • Cât costă : euro/săptămână
Înscrie-te!
0px
Inteligență emoțională