Program de Team building desfășurat în Iași cu o durată de la 1/2 zi la 1 zi întreagă.

Principalul scop al programului de team building pe care vi-l propunem este îmbunătățirea coeziunii de grup și a modului de lucru în echipă.

Totodată, Vânătoarea citadină este şi un test de cunoaştere, de atingere a limitelor membrilor echipelor. Prin intermediul activităților derulate, angajații vor avea posibilitatea de a-și exersa și îmbunătăți abilitățile de comunicare, de a înțelege nevoile coechipierilor și de a lucra împreună pentru a îndeplini un obiectiv comun.

Participând la activități, fiecare membru va înțelege mai bine importanța unei echipe bine consolidate, precum și contribuția personală în rezolvarea sarcinilor. Vânătoare de comori este un program prin care angajații îşi pun în valoare ingeniozitatea, creativitatea şi spiritul de echipă, abilități pe care le vor putea aplica apoi cu succes și în rezolvarea sarcinilor de serviciu.

Concurenții vor primi o serie de sarcini incitante și distractive la finalul cărora vor descoperi comoara (premiul). Cu ajutorul instrucțiunilor și indiciilor puse la dispoziția lor la începutul cursei, aceștia vor trebui să bifeze toate activitățile de pe listă pentru a parcurge traseul complet.

Programul este o cursă contra cronometru în orașul Iași cu opriri planificate ce au și scopul de a arăta locuri frumoase ale Iașiului, unele cunoscute, altele mai puțin cunoscute. Așadar, culturalizare, distracție și coeziunea echipei într-un program de o zi sau de o jumătate de zi.

Toate aceste probe au rolul de a destinde atmosfera, însă și de a contribui la omogenizarea echipei și la eficientizarea modului de lucru al acesteia ca întreg

Mai multe detalii despre program puteți solicita la office@crilia.ro.