Am cu ce mă lăuda! Acesta este sentimentul cu care am terminat cel mai recent training crilian, și anume training-ul pentru managementul timpului “Tu știi cât e ceasul?”. Iar sentimentul acesta se datorează Crilianului Jucăuș, Crilianului Colorat și Crilianului Non-formal, care au participat și au organizat primul lor training în calitate de membri ai echipei CRILIA.

Ei bine, criliencele noastre simpatice au fost active, atente, au învățat, au ascultat, au zâmbit, s-au distrat și au transmis atâta bună dispoziție, încât suflețelul meu de Crilian Creativ e atât de mândru și trebuie să împărtășească tuturor!

Așadar, BRAVO, fetelor! Iar pentru curioși, iată și poveștile lor despre primul training crilian.

Crilianul Non-formal: Două zile, două zile în care am învățat să ne controlăm timpul, să ne facem task-urile și să le ordonăm în funcție de urgență și importanță, să delegăm și să evităm timpii morți… dar oare a fost doar atât, a fost încă un training la care am participat? Nu! Au fost două zile în care am uitat cât e ceasul și am profitat de fiecare secundă, am învățat, iar timpul a zburat printre oameni frumoși, zâmbete, relații și cunoștințe noi, printre curiozități și culori!

Crilianul colorat: Pot spune că în weekend m-am îndrăgostit de Crilia! A fost foarte fain și vroiam să rămân toată ziua acolo alături de Crina și de ceilalți omuleți frumoși. Am învățat multe lucruri ce abia aștept să le pun în aplicare și am plecat acasă mândră că acum știu să-mi manageriez timpul!

Crilianul jucăuș: Ceasul a părut că vrea să ticăie mai grăbit în week-end,  însă am prins timpul, l-am imobilizat și l-am valorificat la maxim. Acum sunt o Jucăușă mai deșteaptă, mai organizată, îmi conștientizez problemele, iar în loc să găsesc scuze, am început deja să mă îndrept către soluții. Am aflat că o secundă nu durează la fel de mult pentru toată lumea,  însă pot învinge timpii morți pentru ca ziua să îmi ajungă pentru tot ce îmi propun.