Nu știu dacă ați auzit de mine până acum, însă a venit vremea să ma prezint. Eu sunt Crilianul Creativ, iar prietenii îmi spun Mițu.

Scopul meu în echipa Crilia este de a crea texte, idei, povești și imagini pentru proiectele desfășurate, iar în varianta pompoasă, sunt “Junior Brand Manager” în cea mai faină firmă de training din lume 🙂

Pentru început, o să vă povestesc cum am ajuns aici. Simplu ca bună ziua! Într-o zi cu soare, am găsit la categoria carieră de pe 360.uaic un anunț pentru un internship la o companie de training din Iași. Am citit detaliile, mi-a plăcut ce promiteau și m-am gândit “de ce nu?”, iar a doua zi aplicația era deja trimisă.

Bine bine, dar acum vroiam să văd, să știu dacă le-am plăcut, când mă cheamă, oare am zis bine ce-am zis; zeci de întrebări îmi treceau prin cap. În câteva zile am primit răspunsul: “Felicitări! Ați fost selectată pentru etapa următoare, dar datorită numărului mare de aplicanți, trebuie să treceți de următoarea probă scrisă. Succes!”. Iar proba consta în conceperea unui plan de organizare al unui eveniment adecvat pentru firma Crilia.

Mi-a picat cerul, zâmbetul mi-a dispărut brusc și au început emoțiile. Ce puteam eu să scriu pentru a mă diferenția de ceilalți candidați și pentru a convinge oamenii ăștia că pot face chestii extraordinare? Nu știam absolut nimic despre training, participasem la unul singur, nu foarte reușit, iar cele 2 săptămâni pe care le aveam la dispoziție pentru a trimite planul evenimentului mi se păreau incredibil de puțin  timp.

Ei bine, în ultima zi, cu numai câteva ore înainte de deadline, am încărcat aplicația, am citit de douăzeci de ori email-ul și am apăsat butonul de “send” cu o emoție incredibilă. Rezultatul? Ei bine, îl puteți citi la rubrica “Colecția de profesioniști” de pe căsuța noastră virtuală mai “oficioasă” . Da, da! Aplicația mea a fost acceptată, am fost invitată la interviu, iar în săptămâna următoare participam deja la prima ședință criliană din viața mea.

Acum, după mai mult de 6 luni de când sunt Crilianul Creativ, pot să vă zic doar atât: E al naibii de fain!

Cam atât pentru “prima întâlnire”. Să ne citim sănătoși în continuare și nu uitați: brain UP your training!

PS: dacă vreți să aflați cum gândește un intern crilian, aruncați și o privire la interviul pentru prietenii de la Bringiton!