(program 6 săptămâni, 2h/săptămână)
Trainer: Crina Penteleychuk
Perioada:  10 mai – 14 iun. 2016 (în fiecare marți)
Interval orar: 18.00 -20.00 
Grup maxim: 12 participanți
Preț: 49 lei/sesiune
219 lei/program
[aio_button align=”right” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”none” text=”DĂRUIEȘTE UN TRAINING!” relationship=”dofollow” url=”http://goo.gl/forms/NRJyF05ciJ”]
 
[aio_button align=”right” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”none” text=”INSCRIE-TE ACUM!” relationship=”dofollow” url=”https://docs.google.com/a/crilia.ro/spreadsheet/viewform?formkey=dHltcEt3eko0Nmt4WTNKTkF2MTFsamc6MQ”]

Acesta nu este un training corporatist în care să abordăm structuri, scheme, „plăcinte” , analize SWOT și alte asemenea.  Și nici pe departe nu este un program de training care să ofere soluții și rețete create magic și transformate în licori colorate care, odată băute, transformă pe oricine într-un lider EXTRAORDINAR.

Acesta este un training despre legătura liderului cu oamenii, despre greșelile pe care le facem, despre cum putem susține și potența oameni care să lucreze cu drag alături de noi.

Este un program de training creat pe experiențe avute, pe teorii aplicate, dar și pe surse bibliografice care inspiră, cărți, articole, discursuri pe care oamenii „mai mari” ca noi le-au furnizat.

Așadar, timp de 6 săptămâni ne propunem să lucrăm la noi, la liderii din noi. Vorbim despre oamenii noștri despre cum vrem ca ei să fie și despre cum vor oamenii noștri să fim noi.

10 mai -Sesiunea  1: Ce spun mai marii despre leadership?

Vorbim despre ce se spune în general despre leadership, despre subiectele clasice abordate în unele programe de leadership. Stiluri de leadership. Tannenbaum – Schmidt, Blanchard, Management vs. leadership. Surse de inspirație pe care le pot citi acasă, în liniște.

17 mai -Sesiunea 2: Ce treabă are feedback –ul în echipa al cărui lider sunt?

Când și cum se dă. Beneficiile pentru echipă, proiect, rezultate. Cum îi învăț pe oamenii mei să dea feedback.

24 mai -Sesiunea 3: Ce pot face pentru a-i motiva pe oamenii mei?

Vedem cum lucrează oamenii mai bine și ce îi face să pună suflet în ceea ce fac. Vedem ce putem, noi, liderii, să facem pentru a contribui la motivarea oamenilor din echipele noastre. Vorbim despre Taibi Kahler și teoria lui Process Communication Model pentru a-i înțelege mai bine pe oamenii cu care lucrăm.

Pe scurt: ce îi face pe oameni să se trezească dimineața și de ce fac toate lucrurile pe care le fac?

31 mai -Sesiunea 4: Dar pe lider cine îl motivează?

A venit și rândul nostru, al liderilor. Vorbim despre motivația liderului, despre influențele în motivația lui, despre automotivare.

7 iun. – Sesiunea 5: Cine și ce muncește în echipa al cărui lider sunt? Trebuie să știu?

Competențele oamenilor mei. Importanța delegării și a distribuirii corecte de sarcini. Omul potrivit la sarcină potrivită.

14 iun. -Sesiunea 6: EQ vs. IQ în leadership. Conducerea bazată pe inteligența emoțională.

Implicațiile inteligenței emoționale în conducerea oamenilor. Râsul e contagios.

 

ÎNSCRIE-TE completând acest FORMULAR.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”gray” size=”small” icon=”none” text=”Vezi toate programele de training – 2016″ relationship=”dofollow” url=”https://crilia.ro/training-open-2016/”]