Care-i treaba cu prezentările astea și care e legătura dintre prezentări și interactivitate?

Hai să începem cu istoricul prezentărilor… bine, nu vorbesc de istoricul din cărți, citate ale unor mari oameni din Marea Britanie sau lucruri foaaarte avansate, ci din propria experiență.

Cred că experiența asta a fost deprinsă de fiecare alergând printre rafturile marelui centru online numit Internet, prin facultate, la birou și în tot felul de întâlniri oficiale.
Au fost prezentări care ne-au colorat creierașul și ne-au transmis impulsuri prin sinapse originale, altele ne-au făcut să schițăm zâmbete, altele ne-au încruntat un pic sau ne-au adormit. Toate acestea la un loc ne-au dat un motiv să susținem un workshop! 🙂

Cu toții vrem să simțim pulsul participanților noștri, să le colorăm materia cenușie și să garantăm minți crețe, dar probabil vă întrebați cum să obținem acest lucru?

Crilia dă drumu’ creativității și organizează un workshop despre prezentări interactive! Un workshop în care vei descoperi metode de interactivitate atât de simple că nu-ţi va veni să crezi; în care vei testa metode de interactivitate şi vei vedea că funcţionează, iar cel mai important este că vei vedea cum anume influenţează receptivitatea publicului aceste metode de interactivitate.

Te-am făcut să ridici o sprânceană de curiozitate? Te-am dus deja cu gândul la câteva prezentări?
Încă o data facem abuz de idei îndrăznețe pentru neuroni de invidiat și te așteptăm la Workshop – Cum îmi fac prezentarea interactivă!

Crilianul Non-formal

Sursa foto: themesdownload.org