De câte ori m-am întrebat cine sunt, singura concluzie la care am ajuns a fost că îmi lipsește gena autoanalizei. Niciodată părerea mea despre mine nu a coincis cu modul în care mă văd ceilalți. Am început să cred că am o problemă, că nu mă pot deschide în fața nimănui și de aceea sunt percepută anapoda de cei din exterior.

Paradoxal, au existat și momente în care omuleții din jurul meu puteau explica de ce am făcut ce am făcut, pe când eu nu aveam habar, reacționând din impuls. Momentan, sunt dată peste cap. Nu am identitate. Nu știu ce e important pentru mine și nu îmi găsesc echilibrul. Să încep să cred ce spun ceilalți despre mine și să acționez pe măsură? Sau să mai încerc să mă descopăr?

Ca să reușesc să îmi fac ordine în viață, ar trebui mai întâi să știu cine sunt pentru a-mi stabili prioritățile și pentru a realiza ce îmi doresc să fac, independent de ce vor cei din jurul meu. Pentru asta, restul Crilienilor s-au oferit să mă ajute și am găsit soluția: training-ul “Cine sunt eu? Atelier de diagnostic și creație a propriei vieți“, susținut de Irina Șubredu, pe 16-17 iunie. Așa cred că am să ajung să mă cunosc pe mine mai repede decât credeam.

Vă salută Crilianul Jucăuș!