Revenim după o vacanţă de două luni. Şi cum puteam reveni altfel, decât plini de entuziasm şi recunoscători că un antreprenor autentic român a acceptat invitaţia de a împărtăşi din experienţa lui în cadrul Serilor CRILIA.

În octombrie îţi propunem să vii la Serile CRILIA şi să înveţi de la Traian Luca, Key Product Manager la Gemini CAD Systems. Şi crede-ne că ai ce învăţa.

Pregătire pentru antreprenoriat: Lecţia nr.1 – Învaţă!

Traian ne va vorbi despre alegerile bune care ne pot uşura drumul într-o carieră în antreprenoriat prin prisma propriei experienţe. Ne va povesti despre obstacolele pe care el însuşi le-a întâlnit în cariera lui de antreprenor şi care sunt lucrurile de care orice antreprenor în devenire ar trebui să profite.

Ce greşeli “testate” ar cam trebui să evităm? Ce trebuie să învăţăm, de unde, cum pentru a fi mai pregătiţi să începem o afacere? Sunt întrebări la care invitatul nostru va răspunde .

Vă propunem să vă faceţi o listă MARE cu întrebări pentru Traian şi experienţa lui antreprenorială şi să le adresaţi cu voce TARE la Serile CRILIA.

Când? Joi, 25 octombrie, ora 18:00

Unde? Librăria Cărturești, Palas Mall

Cât mă costă? Cât te lasă inima (donația minimă – 5 lei)

Suma strânsă în cadrul acestei ediții va merge către un caz umanitar despre care ne vor povesti, ca de obicei, prietenii de la Fundația Socială Bethany.

Cum mă înscriu? Completează repede repejor acest FORMULAR, iar în 24 de ore vei primi confirmarea de la noi.

Şi dacă nu v-am convins, îl lăsăm pe invitatul nostru  să vă convingă:


“Am în jurul meu prieteni care mă cunosc de ani buni, şi care încă mă întreabă nedumeriţi: tu de fapt cu ce te ocupi ?? Deşi afacerea pe care o conduc în domeniul software ar putea fi privită ca destul de convenţională în peisajul de business al Iaşului, unde această industrie şi-a găsit un mediu foarte fertil şi a înflorit, nu e deloc aşa. Vă voi povesti cum poţi să construieşti de la zero un produs complet românesc, şi cum poţi apoi să duci acest produs în alte zeci de ţări şi să găseşti oameni care să îi accepte originea românească şi să îl cumpere. Povestea va începe însă mult mai departe în timp, în urma cu 20 de ani, când eram FOARTE departe de ce sunt acum.  (p.s.  Să nu credeţi că voi veni în costum; poza de alaturi a fost trecută, cred, prin Photoshop ca să arăt aşa serios…)” 🙂

Sursa foto: preset.org