Serile Crilia – Silviu Coman (Jassyro) – CRILIA
Share

Serile Crilia – Silviu Coman (Jassyro)

Cafea cu gust de Sărbători

Noi zicem că se potrivește mănușă seara aceasta cu cele ce urmează să vină. Un om frumos descoperit acum ceva vreme, un om care aduce un zâmbet din ăla cald pe fața clienților lui. Noi spunem că o să vă inspire cu pasiunea și dedicarea lui

Silviu Coman, sau magicianul de la Jassyro, locul ăla cu cafea, vine la Serile Crilia de noiembrie și ne învață să fim un pic barista pentru ai noștri de Sărbători.

Două mesaje scurte de la invitatul nostru direct pentru voi:

Cafeaua vine să întregească o masă, o sărbătoare, un moment de tandrețe. Cafeaua e plină de istorie, abundă de poveste și de vis. Cafeaua este băutura zeilor trimisă muritorilor pentru a se întrema.

Demonstrăm că nu e greu să fii propriul barista sau poți fi barista pentru cineva drag. Având în vedere că urmează o perioadă plină de sărbători și de momente în familie, îți arăt cum să  îți pregătești cafeaua acasă.

Când: Miercuri, 28 noiembrie, ora 18:00

Unde: în „sufrageria” cozy de la Bistro La noi, Bulevardul Ștefan cel Mare

Cât mă costă: Cât te lasă inima (donația minimă recomandată– 10 lei). Suma strânsă în cadrul acestei ediții va merge către fondul de urgență de la Fundația Serviciilor Sociale Bethany.  

Cum mă înscriu: Completează acest FORMULAR , iar noi îți rezervăm un loc la eveniment.

Iar dacă noi nu te-am convins, uite ce spune Silviu despre el:

2008 a fost anul în care era publicată „cartea surpriză a anului”  Gheorghe Florescu “Confesiunile unui cafegiu” tot ăsta a fost și anul care în mine încolțea ideea de a fi negustor. Deși eram un fel de „negustor” într-o multinațională îmi doream mai mult. Îmi doream un fel de one to one. Să văd oameni fericiți și cu zâmbetul pe buze. Cafeaua a reușit să îmi aducă zâmbetul pe buze și prin intermediul ei eu am pus multe zâmbete pe fețele oamenilor posomorâți.