La început eram puțin timidă, vroiam să-ți zic, să nu-ți zic, stăteam și mă luptam cu mine. Eu nu prea-mi dau întâlniri cu oameni noi, dar îmi fac curaj și te voi întreba ce faci joi. Deci, ce faci joi? Te întreb pentru că am o propunere pentru tine, o propunere de nerefuzat. Știi doar, nu e politicos să refuzi o fată.

Te invit joi la Serile CRILIA și-ți garantez o seară plină cu zâmbete și cu informații folositoare în dezvoltarea ta personală. Îl știi pe Emanuel Martoncă, nu? E director de Marketing la Coriolan și ne va vorbi despre cum să ne vindem ideile.

M-am gândit la tine pentru că știu că investești în dezvoltarea ta personală și te interesează subiectele de acest tip. Așa că te rog să completezi acest formular și să mi te alături joi, pe 31 mai la ora 18:00 la Restaurant Bavaria, știi tu… pe Bulevardul Nicolae Iorga, numărul 2A, la parter, în partea stângă.

Nu trebuie să-mi faci cinste cu băutură, dar în schimb poți să rătăcești 5 lei prin buzunare pentru cei ce au nevoie de ajutorul nostru. Suma strânsă în cadrul acestei ediții va merge către un caz umanitar despre care ne vor povesti reprezentanții Fundației Serviciilor Sociale Bethany.

Vă îmbrățișează și vă pupă apăsat pe frunte Crilianul Colorat!