25 nov.:Germano-fantastisch - CRILIA
Share

25 nov.:Germano-fantastisch

atelier junior

Uite o limbă complicată (bine, nu mai complicată decât chineza – dar cine știe poate în viitor facem și din astea) pe care cei mici s-ar putea să o îndrăgească.

Atelierul se adresează copiilor care iau contact pentru prima dată cu limba germană sau sunt la început de drum.

Am pornit acest atelier sin dorința de a oferi celor mici oportunitatea de a învăța și o limbă străină care nu e la fel de uzuală ca engleza. Ne propunem în cadrul atelierelor de germană să învățăm cuvinte, expresii pentru a face primul pas în învățarea acestei limbi străine.

Așadar, copiii între 2,5 și 6 ani (preșcolari) care sunt curioși ce este aia germană, sunt invitați împreună cu părinții la atelierul nostru Germano-fantastisch.

Iată ce spune Anamaria despre atelier:

Acest atelier își propune să arate că viața nu e prea scurtă pentru a învăța germană, că poți deprinde expresii uzuale prin joc, cântec sau chiar colorat, dar mai ales că o nouă limbă aduce copilului tău o nouă viziune asupra lumii.

De data aceasta vrem să găsim artistul din sufletul fiecărui copilaș și să-l lăsăm să dea culoare animăluțelor domestice și sălbatice după cum îi cântă inima. Haide să intrăm și să descoperim împreună lumea culorilor și a animalelor!

”German children are Kinder”.

  • Educator : Anamaria Aniculăesei
  • Loc : Iași, sediul Crilia
  • Când : 25 noiembrie 2018
  • Interval orar : 10.00-11.00
  • Grup maxim : 10 copii
  • Preț : 30 lei/copil
Înscrie-ți copilul! (sau copiii)
0px
Germano-fantastisch