Chiar dacă a venit vacanța cu trenul din Franța, nu înseamnă că nu mai sunt lucruri interesante de învățat, mai ales când e vorba de oameni faini, pentru care merită să înfrunți ploaia răcoroasă de vară. Cu gândul ăsta am pornit joi spre Glam Cafe, la întâlnirea cu Vali Tătar.

Așezată pe un tambur, cu limonada într-o mână și morișca ”Fâl” în cealaltă, înconjurată de omuleți veseli, drăguți și ”superbicioși”, am aflat cum poate un simplu lucru să devină obiect social și cum putem folosi informația în viața brandului nostru. Acum am înțeles secretul Fructelor Naive și de ce e bine să faci multe, multe gesturi sociale.

Mi-am dat seama că publicitatea negativă nu e bună în niciun fel și că obiectivele pe care ni le fixăm trebuie neapărat să fie realiste. Mi-am reamintit că nu trebuie să ne păcălim cu numărul de Like-uri pe Facebook și că publicitatea înseamnă mult mai mult de atât. Mi-a plăcut tare mult că fiecare idee nouă era exemplificată și toaaaată discuția a fost susținută în permanență de zâmbete largi. A fost o joi așa drăguță!

Salutări de la Crilianul Jucăuș!