Share
Școala de vară Crilia

Școala de vară Crilia

EDIȚIA a III-a, 13 – 15 iulie 2017, Iași

E vară și e cald. Corect? Atunci hai la o limonadă rece!

Ți-am pregătit ceva limonade care să-ți dea un pic de energie pe căldura asta moleșitoare.

La mijlocul lui iulie te servim cu limonade răcoritoare pregătite cu grijă din fructe proaspete de specialiștii noștri în limonade. Avem limonadă simplă, din diverse fructe  pe care le poți gusta individual și apoi să decizi dacă au fost răcoritoare sau nu, și avem și combinații mai complete pe care le poți comanda pentru tine și pentru prietenii tăi.

Aruncă un ochi și vezi dacă ți se potrivește ceva!

Trainingurile de JOI – 13 iulie

 • Interval orar: 16.00-18.00
 • Nivel: începător
 • Participarea la această sesiune: 29 lei. Vezi ce alte opțiuni ai la LIMONADĂ MIX!

Descrierea trainingului

Fie că este vorba de un inteviu pentru un job pe care nu l-am trecut, o relație care s-a încheiat sau o investiție care nu rentează, cu toții am avut și vom avea eșecuri. Că e vina noastră, a colegului de muncă, a partenerului/erei, sau a Guvernului, nu schimbă cu nimic cele întâmplate (oricât de nedreaptă ar fi situația). Schimbările pe care le putem face, țin de noi, de atitudinea și comportamentul nostru; noi alegem perspectiva din care vrem să privim lucrurile – pierdere sau o lecție din care am învățat ceva.
La finalul trainingului vom cunoaște elementele care ne pot ajuta să învățăm din eșecuri, precum și pașii ce trebuie urmați pentru a ne fi mai ușor când întâmpinăm o problemă.

Trainer: Ana Preotu

 • Interval orar: 18.00-20.00
 • Nivel: mediu
 • Participarea la această sesiune: 29 lei. Vezi ce alte opțiuni ai la  LIMONADĂ MIX!

Petreci la slujbă o mare parte din zi, uneori mai mult decât cu familia ori cu prietenii apropiați.

Ţi s-a întâmplat ca un coleg să dea buzna în birou, nervos şi iritat, decretând: „Azi nu am chef de muncă!” S-a zis cu feng shui-ul şi carma paşnică de dimineaţă.

Sau ţi s-a întâmplat ca şeful să-ţi facă o observaţie în urma căreia involuntar te aprinzi ca paiul la căldura lupei?

Un scenariu asemănător se poate aplica și pentru relaţia cu partenerul de viaţă sau cu cel mai bun prieten. Tendința fiecăruia dintre noi e de a răspunde la violență cu violenţă (verbală, fizică, etc). Există două variante pe care le-ai putea utiliza: să continui în același ritm, asumându-ți astfel riscul unor relații compromise, ori să aplici regula celor patru pași pentru comunicarea nonviolentă.

La “Şcoala de vară Crilia 2017” îți propun să faci cunoștință cu Olive, omuleţul care aplică comunicarea nonviolentă în viața de zi cu zi și astfel reușește să:

 • Se exprime încât să fie auzit și respectat,
 • Reducă tensiunea și stresul în orice situație,
 • Aibă relații sănătoase cu familia, prietenii și colegii,
 • Transforme furia și conflictul în încredere și cooperare.

Alexandra Anghel

Trainer: Alexandra Anghel

COMUNICAREA EMPATICĂ: exersează-ți creierul social! – 15 iulie, 10.00-12.00

Comunicare, comunicare și iar comunicare.

Uneori modurile de comunicare uzuale nu funcționează, iar, după o serie de cercetări, Newberg și Waldman au constatat că o conversație dificilă se poate transforma într-una binevoitoare în doar câteva minute – dacă se face apel la Comunicarea Empatică.

Comunicarea Empatică pune în centru grija pentru interlocutor. Eu ca emițător sunt responsabil de reușita comunicării și am nevoie de abilități de interrelaționare, abilități sociale, inteligență emoțională.

Inițial dezvoltată pentru a ajuta cuplurile aflate în dificultate, comunicarea empatică a fost extinsă  treptat în spitale, unde medicii au folosit-o în transmiterea veștilor proaste către pacienți, ulterior făcându-și loc și într-un modul MBA.

Fie că interacționezi cu șeful sau cu un subaltern, fie cu partenerul de viață, cu copilul sau cu un necunoscut, Comunicarea Empatică ajută la îmbunătățirea relațiilor sociale, la îndepărtarea neînțelegerilor și a conflictelor și contribuie la menținerea unei atmosfere de cooperare între toți cei implicați în comunicare.

Exersăm Comunicarea Empatică și vedem dacă ni se potrivește.

crinaCrina Penteleychuk

Sunt îndrăgostită iremediabil de training şi tot ce fac în acest moment este cumva legat de training. Livrez doar sesiuni care îmi plac și care îmi permit să mă implic 110%.  În afară de asta, zâmbesc mult, vorbesc și mai mult, îmi place să râd în hohote, îmi plac serile de vară înghesuite într-un roman bun  Citește mai multe despre Crina!

Participarea la această sesiune: 79 lei. Vezi ce alte opțiuni ai la  LIMONADĂ MIX!

REDUCERI DE GRUP

Reducerea se cumulează cu orice opțiune pachet aleasă de tot grupul.

Trainingurile de VINERI – 14 iulie

 • Interval orar: 16.00-18.00
 • Nivel: începător
 • Participarea la această sesiune: 29 lei. Vezi ce alte opțiuni ai la  LIMONADĂ MIX!

Descrierea trainingului

Consideri că ai prea mult de lucru și prea puțin timp pentru a rezolva sarcinile?

Lucrezi din urgență în urgență și nu mai deții controlul?

Țelurile tale sunt amânate datorită urgențelor care trebuie rezolvate ACUM?

Ei bine, te anunț că ești perfect sănătos … și totodată perfect dezorganizat. 

Te invit să aflăm împreună metode și pași care să te ajute să capeți direcție, claritate și să devii stăpân pe timpul tău!

Pe scurt, vom discuta și pune în aplicare:

 • Metode și pași prin care să devi mai productiv;
 • Tehnici care să te ajute să devii mai concentrat și proactiv pe ceea ce este important pentru tine;
 • instrumente care te vor ajuta să duci la îndeplinire sarcinile într-un mod mai eficient și într-un timp mult mai scurt.

 

Trainer Andrei Grozavu

 • Interval orar: 18.00-20.00
 • Nivel: mediu
 • Participarea la această sesiune: 29 lei. Vezi ce alte opțiuni ai la  LIMONADĂ MIX!

Descrierea trainingului

 • Stare de nervozitate şi nu ştii de ce?
 • Dificultăţi în menţinerea relaţiilor?
 • În permanentă îți revin în minte incidente sau probleme?

Putem găsi soluţii!
Indiferent de poziţia socială, de succesul profesional, de împlinirea familială sau de reuşitele financiare, cu toţii ne putem aştepta să experimentăm, sub o formă sau alta, stresul.
Managementul stresului este abilitatea fiecăruia dintre noi de a face faţă presiunilor de zi cu zi. Vom află în acest training când este stresul benefic şi care sunt (unele dintre) modalitățile de a face faţă stresului negativ.Diana Aniculaesei

Trainer Diana Sofian

 

FURIA la treabă! – modalități jucăușe de a conviețui cu emoții explozive – 15 iulie, 12.00-14.00

Sunt om, sunt furios. Unii dintre noi sunt explozivi, niște bombe cu efect întârziat, alții se înfurie rar și țin emoțiile sub control.

Furia are părțile ei bune: te ajută să îți aperi punctul de vedere și să ai grijă de cei dragi. Te pot surprinde însă momentele în care, de nicăieri, simți cum crește tensiunea și explodezi. Îi rănești pe cei din jur. Regreți explozia de emoție. Poate te și sperii de propriile trăiri, de „nebunia” de moment.

Sau, îți cunoști Furia, te controlezi dar ea reușește să se strecoare într-un fel sau altul în relațiile tale: fugi de anumite subiecte, ceilalți te evită în momente de tensiune.

Furia e doar o hartă către nevoile noastre. Așa încât, dacă ești curios, poți descifra harta Furiei tale:

 • Îți cunoști Furia mai bine. Cum arată Furia ta? De unde pornește? Care este rolul ei ? Ce părere ai tu despre ea? Dar ceilalți? Ce te calcă pe nervi? Știi toate lucrurile care te calcă pe nervi?
 • Știi ce să faci cu Furia ta. Mi – am ieșit din minți! Ce fac cu Furia ? Ce vrea cu adevărat să spună Furia ta? Ce se află în spatele Furiei?
 • Ești pregătit în fața Furiei. Cum scad ”temperatura” când îmi crește tensiunea în relațiile cu ceilalți? Cum pot să mă împrietenesc cu propria mea Furie? Ce fac cu Furia altora?

Elena Cazacu

În una din cele mai provocatoare perioade din viața mea, cineva a avut intuiția să îmi șteargă puțin ochelarii prin care priveam drumul meu greu și singuratic. Cu empatie, răbdare și infinită acceptare! Am descoperit încet poteci nevăzute până atunci și prieteni și un soare palid și ….o frumusețe a drumului, așa greu și anevoios. Am prins curaj. Am prins gust și mi-a plăcut să stau cu oameni și poveștile lor. Citește mai multe despre Elena!

Participarea la această sesiune: 79 lei. Vezi ce alte opțiuni ai la  LIMONADĂ MIX!

LIMONADĂ MIX

Toate sesiunile  din timpul săptămânii

Oricare zi din săptămână + weekend-ul

Full access – acces la toate trainingurile