Școala de vară Crilia – CRILIA
Share

Școala de vară Crilia

EDIȚIA a IV-a, 17 – 21 iulie 2019, Iași

E vară și e cald. Corect? Atunci hai la o limonadă rece!

Ți-am pregătit ceva limonade care să-ți dea un pic de energie pe căldura asta moleșitoare.

La mijlocul lui iulie te servim cu limonade răcoritoare pregătite cu grijă din fructe proaspete de specialiștii noștri în limonade. Avem limonadă simplă, din diverse fructe  pe care le poți gusta individual și apoi să decizi dacă au fost răcoritoare sau nu, și avem și combinații mai complete pe care le poți comanda pentru tine și pentru prietenii tăi.

Aruncă un ochi și vezi dacă ți se potrivește ceva!

Ne dorim tare mult ca în această săptămână să guști puțin din trainingul de dezvoltare personală adevărat.

Programul complet al Școlii de Vară

17-19 iulie

 • Interval orar: 18.00-20.00
 • Grup: max. 12 participanți
 • Participarea la această sesiune: 58 lei. Vezi ce alte opțiuni ai la LIMONADĂ MIX!

 

Descrierea trainingului

Când te-ai oprit ultima dată puțin și te-ai uitat în jur, fără anxietatea trecutului și regretul din trecut? Cum să fii calm și atent într-o lume grăbită? Cum să nu te molipsești de a face mai mult, mai repede, mai bun în fiecare zi?

Cu empatie și compasiune, timp de câteva ore, vom exersa cum să încetinim ritmul, ascultând mai mult corpul și nevoile noastre. Antrenând mintea și corpul să experimenteze starea de mindfulness vom fi mai mult în AICI și ACUM, remodelând senzații, emoții, atitudini și propria noastră imagine din oglindă.

Trainer: Elena Cazacu

 • Interval orar: 18.00-20.00
 • Grup: max. 12 participanți
 • Participarea la această sesiune: 39 lei. Vezi ce alte opțiuni ai la LIMONADĂ MIX!

 

Descrierea trainingului

De multe ori le cerem celor dragi lucruri la care ei nu reacționează cum ne-am dori. ”Vreau să ai mai multă încredere în tine!”, ”renunță la fumat!”, ”vreau să mă asculți!”, ”vreau să mergi cu mine”. De câte ori reacția a fost un refuz sau ați ajuns la conflict? Se întâmplă pentru că cerința este percepută ca o pretenție.

Mai mult, cerințele sunt despre ce nevoi avem noi, mai mult decât despre celălalt. Vom descoperi împreună cum să formulezi o cerere care vorbește despre sentimentele tale, pentru a primi o reacție plină de empatie, care te va conecta cu celălalt.

Trainee AMAZING: Irina Theodoru

 • Interval orar: 18.00-20.00
 • Grup: max. 12 participanți
 • Participarea la această sesiune: 39 lei. Vezi ce alte opțiuni ai la LIMONADĂ MIX!

 

Descrierea trainingului

Să asculți pe cineva pare cel mai simplu lucru. Trebuie doar să auzi ce spune, nu? Ei bine, nu. A asculta cu adevărat pe cineva înseamnă a te conecta cu el, a fi empatic. De câte ori nu ți s-a întâmplat ca, atunci când spui cuvinte de încurajare sau dai sfaturi unui prieten care își spune oful, să vezi și mai multă întristare sau furie în ochii lui?

Împreună vom descoperi de ce și mai ales cum să ascultăm cu empatie, pentru a ne conecta cu cei din jurul nostru.

Trainee AMAZING: Irina Theodoru

20 iulie

 • Interval orar: 10.00-12.00
 • Grup: max. 12 participanți
 • Participarea la această sesiune: 58 lei. Vezi ce alte opțiuni ai la  LIMONADĂ MIX!

 

Descrierea trainingului

Ai ceva „nasol” de spus cuiva și nu știi cum? Probabil e vorba de genul de oameni cărora ți-e mai greu să le spui răspicat că fac ceva greșit, ceva care te deranjează sau ceva pur și simplu „aiurea”.

La workshop vorbim despre cum să spunem lucrurile „nasoale” asigurându-ne cadrul și cuvintele cele mai potrivite. Descoperim și ce nu ar trebui să spunem când spunem ceva „nasol” și de ce uneori reușim să spunem ce avem de spus și alteori ne iese extrem de nepotrivit și cu efecte negative pe partea cealaltă.

Descoperim și de ce unii oameni cărora le spunem de la obraz ceva de bun simț până la urmă, reacționează ok și înțeleg punctul nostru de vedere și de ce alții se apucă de plâns sau aleg să nu mai vorbească cu noi cel puțin o perioadă.

A! Și mai discutăm DE CE trebuie să spui lucrurile „nasoale”.

 

Trainer: Crina Penteleychuk

 • Interval orar: 13.00-15.00
 • Grup: max. 12 participanți
 • Participarea la această sesiune: 39 lei. Vezi ce alte opțiuni ai la  LIMONADĂ MIX!

 

Descrierea trainingului

Mică, mov, cu urechi lungi și ochii mari. Pare o creatură inofensivă, așa-i? Dacă ați văzut filmul ‘Inside Out’ știți că e vorba despre Fear, una din cele cinci emoții care trăiesc în mintea lui Riley. Frica este o emoție vitală pe care o experimentăm încă de când ne naștem. Ea ne ajută să ne construim sistemul de apărare și să ne adaptăm la mediul înconjurător. Totuși nu toate fricile pe care le trăim sunt constructive, iar frica de a vorbi în public este una dintre ele.

Multe persoane evită să vorbească în public sau spun că atunci când au facut-o s-au simțit groaznic. Teama de a uita discursul, teama de a părea neinteresanți și anoști, de a ne confrunta cu participanți dificili sau de a fi criticați ne împiedică să funcționăm la parametri optimi și să ne bucurăm de experiență.

În cadrul acestei sesiuni vom descoperi împreună câteva modalități prin care putem să ne găsim liniștea interioară pentru a livra o prezentare de succes.

Trainee AMAZING: Ionela Bărbuță

 • Interval orar: 16.00-18.00
 • Grup: max. 12 participanți
 • Participarea la această sesiune: 58 lei. Vezi ce alte opțiuni ai la  LIMONADĂ MIX!

 

Descrierea trainingului

1, 2, 3 și …..haideți să rostim împreună:

 O mierliţă fuflendiţă fuflendi-fuflendăriţă nu poate să fuflendească fuflendi-fluflendăreasacă pe mierloiul fuflendoiul fuflendi-fluflendăroiul

Dacă nu ai reusit sa verbalizezi fără să te bâlbâi, să te poticnești sau să ți se usuce gura atunci te invit să participi la workshop-ul introductiv de Dicție!

Workshop-ul se adresează în primul rând celor care simt că propria vorbire este un impediment în dezvoltarea personală și profesională, oamenilor care au lucruri de spus, dar le este teamă că vor fi catalogaţi pentru modul în care o spun şi nu neapărat pentru ce spun, celor care îşi doresc să corecteze accentul nedorit căpătat involuntar, care vorbesc prea repede sau prea rar, prea tare sau prea încet.

Nu toţi avem nativ o pronunţie clară şi cursivă, însă asta nu ne împiedica să ne-o “cizelam”, indiferent de vârsta noastră. Pe parcursul workshop-ului vom:

 • Face o serie de exerciţii practice pentru a căpăta claritate în vorbire şi a ajunge să ne facem înţeleşi cu uşurinţă
 • Participa la o serie de activităţi practice pentru reglarea tonalităţii, intonaţiei, ritmului, timbrului vocal.
 • Descoperi care este poziţia corecta a corpului pentru o emisie vocala bună.

Vă așteptăm la cizelat pronunția!

Trainer: Adriana Milică

21 iulie

 • Interval orar: 10.00-12.00
 • Grup: max. 12 participanți
 • Participarea la această sesiune: 58 lei. Vezi ce alte opțiuni ai la LIMONADĂ MIX!

 

Descrierea trainingului

Ești fericit? Probabil stai puțin să te gândești.

Presiunea societății de a găsi fericirea e una mare, se pare. Din toate colțurile ni se strigă TREBUIE SĂ FII FERICIT!!! Bine-bine, dar cum?

Workshop-ul de față e o părticică dintr-un program de lungă durată a creșterii stării de bine creat având ca sursă de inspirație cercetările și studiile prezentate de Sonja Lyubomirsky în cartea sa: Cum să fii Fericit?

Se pare că există 12 activități specifice pe care le putem realiza pentru creșterea și menținerea stării noastre de bine, pentru că – și bănuiesc că acesta e și gândul tău – a fi fericit înseamnă un pic de muncă, fericirea nu vine în zbor și poposește lin pe căp’șoarele noastre și nici nu e găsită la colțul străzii așa cum poate ni se mai întâmplă cu, să zicem, portofelele.

În cadrul sesiunii de training povestim despre fericire, aducem în discuție studii și cercetări realizate în domeniu care să ne ajute să înțelegem mai bine ce e cu fericirea. Vorbim despre cele 12 activități pe scurt și alegem să și implementăm una sau două pe viu, pentru a le vedea efectul.

Și, ca să-ți stârnesc curiozitatea, îți pot spune că printre cele 12 activități sunt: să trăiești în prezent, să cultivi optimismul, evitarea analizei excesive (de departe activitatea cu cel mai ridicat grad de interes în rândul grupurilor cu care am lucrat).

Trainer: Crina Penteleychuk

 • Interval orar: 13.00-15.00
 • Grup: max. 12 participanți
 • Participarea la această sesiune: 58 lei. Vezi ce alte opțiuni ai la LIMONADĂ MIX!

 

Descrierea trainingului

Mie îmi sună des în minte cuvintele mamei: ”X a reușit pentru că a avut încredere în ea!”. Și mi-am făcut un scop în sine să cultiv magica și de neatins ”încredere în mine” prin tot felul de căutări exterioare și validări. Ca și cum stima de sine este o floare rară.

Nu am știut însă că stima mea de sine avea propria ei definiție și propriile ei strategii de dezvoltare. Și nu dădusem importanță unei stări emoționale definitorii pentru stima de sine: siguranța.

Avem câteva ore să discutăm despre ingredientele emoționale ale stimei de sine și să luăm acasă 2-3 strategii de a ne construi siguranța emoțională.

Trainer: Elena Cazacu

 • Interval orar: 16.00-18.00
 • Grup: max. 12 participanți
 • Participarea la această sesiune: 58 lei. Vezi ce alte opțiuni ai la LIMONADĂ MIX!

 

Descrierea trainingului

Ochii care nu se văd….sunt în echipa ta!

Ești manager pentru o echipă care lucrează la distanță? Membrii echipei tale sunt împărțiți pe tot globul și nu știi încă cum să realizezi coeziunea echipei? Diferențele culturale dau naștere la conflicte pe care nu știi să le gestionezi? Comunicarea este deficitară din pricina faptului că nu reușești să găsești un limbaj comun cu echipa ta? Îți este greu să îi motivezi pentru că lipsește contactul direct și nu știi încă cum funcționează fiecare membru?

Dacă ai răspuns afirmativ la măcar una dintre aceste interogații atunci te invit la cursul Manager virtual. Ce vom face?

 • Îți voi împărtăși din experiența mea de management al unei echipe virtuale,
 • Te voi ajuta să îți îmbunătățești nivelul de competențe în gestionarea la distanță a echipelor cu scopul de a asigura atingerea unei performanțe maxime,
 • Îți voi pune la dispoziție instrumente utile și bune practici în ceea ce privește gestionarea la distanță a echipelor,

Te voi ghida spre dezvoltarea unor competențe globale pentru echipa ta.

Trainer: Adriana Milică

REDUCERI DE GRUP

Reducerea nu se cumulează cu celelalte reduceri.

LIMONADĂ MIX

Te înscrii la minimum 3 sesiuni de training și noi – PAC – tăiem 10% din costul total al sesiunilor.

Te înscrii la minimum 4-6 sesiuni de training și noi – PAC – tăiem 20% din costul total al sesiunilor.

Te înscrii la toate cele 9 sesiuni de training și noi – PAC – tăiem 50% din costul total al sesiunilor.